Blogia
Mª JoSÉ mUñOz SanTaMaNs

BeNvInGuts

BeNvInGuts

Hola sóc Mª José i aquest serà el meu bloc personal per a l`assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l`Educació.

 

Beso

13 comentarios

mar -

hola majo,per fi he entrat en el teu blog, me pareix super guay estas feta una artista!

Anónimo -

Hola JUS!! com va xiki? segur que estaras mes alta perque en el temps que fa que no et vec, jejejeje.
Per cert, el dissabte al café no puc anar, agafeu el meu boleto sense mirar... (no me fie de ninguna) i ja me contes com eu quedat.

CIAO BAMBINA

Elvira -

hola!!!!!!!!!per fi...aqui stic com t´havia dit,tb t´envie l´enllaç del blog de l´Alex, que és un rato divertit...www.avanti-avanti.com, a vore si continues amb el teu,ojo que enganxa!!lo del video de les falles no ho recordava, qué bo!!!bueno,xiqueta ja t´aniré escuadrinyant el que vas pujant al blog...molts bessets!!!

Laura -

Hola wapa!Vaig a cumplir el teu desitg, dedicar-te un ratet del meu preciat temps.jeje.
M'agrada molt. Espere que t'aproben. I a vore si deixe algun dia d'estudiar i tu de treballar els findes i eixim a ferla gorda. BESITOS. XXO

BEGO -

hola wapa!!! que et pensaves que no t'anava a escriure, pues no aci ho tens, en la pallisa que m'has pegat. be aci estem organitzant el soparet per a demà i la festa de super RUMBO 144!!! no ta la puedes perder. jejeje. i dins de res el viatget. be que m'ha agradat molt el teu blog i espere que la profe et pose molt bona nota que teu has currat molt. 1BESITO!!!

Ricky -

Ey majusss, mira que feu coses en ixa carrera, i tu fent-mos fer faena a nosaltres, jeje es broma, molt xuli i si necesites que entrem tots els dies tu dis-ho i nosaltres ahi, un beset ens vegem este finde.

Salva -

Majoniiiiiii!!! quin blog mes guapo!!! pero es nomes per a l'assignatura ixa??? encara gastaras el space de hotmail no??? per lo menos per a les fotos eh!!! bueno, de ves en quan visitare els dos per a saber noticies teues!!! que nomes te vec els disabtes i treballant!!! sino en Keepers, en la Lluna!!! Ale, vaig a seguir currant que em queda mitja horeta!!! 1 besot!!!
PD: recorda lo que vaig a dirte, en el amic invisible te tocara Mar!!! jajaja!!!

Noelia -

Majo!!!Que xuli!!blog personal i tot.Què "categoria"!!...jiji.
Entraré més a sovint a veure que ens contes.
Un besot enorme i fins el dissabte!

Noelia.

Xarli -

A tope amb la festa de magisteri d'educació física per al dia 29!!! la festera major m'ha dit que ens convida a una copa a tots aquells que li hem escrit al blog, jejeje!!! Així que ja sabeu, a escriure i a la festa, que el món s'acabaaaaaa!!! Una abraçada i sort amb l'assignatura, Majo!!

daniel -

hola cunyaaaaaa!!! com estas? supose que a punt de dormir...hahahahahaha. besotsssss

Santx -

Hola, Majo. Crec que aquest és un dels blocs més interessants que he visitat, per la varietat de temàtiques que s'hi tracten i pels punts de vista tan plurals amb què són analitzades. He de ressenyar, a més, que pocs blocs compten amb la senzillesa genuïna del teu, cosa que el fa més manejable als usuaris. En definitiva, des de la meua òptica, tens un bloc genial, al qual vaticine un futur atapeït de visites, d'esponsorització i vés a saber si de premis.
Molta sort amb aquesta nova etapa de la teua vida. Sí, Majo, has aconseguit el que volies.

Va, poca broma! Que el bloc està molt bé i que serà molt freqüentat per tota mena de freaks que naveguem.

Un besot, Majo.

Amparo -

hola¡¡ sóc la teua germana ¡¡¡ m´agradat el vídeo que has ficat de les falles de sueca ¡¡ jajaja. Si em permets un consell....canviat la foto que ja té uns quants anys ¡¡¡¡ muak

Ali -

Hola Majo!!!

Com va la vida? Desde que anàrem a London que casi no ens hem vist. Mira a la agenda quan tens un lloquet per a mi, vale?? I ens veiem algun dia.
Un besito!!!

ALI